עמוד הבית     אוכל     מנות אחרונות ומתוקים     מתכון לפלאפל שוקולד
פלאפל שוקולד
אבי ביטון ("אדורה") מכין יחד עם ציונה פטריוט מהמופע "פאות קדושות", מתכון מחופש לכבוד פורים: פלאפל של שוקולד
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 3161" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
חבילת פרורי פנקו (או פירורי לחם)
ביצים
קמח
1/2 ק"ג שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
שמן

אופן ההכנה:
מחממים בסיר שמנת וממיסים את השוקולד המריר. מקררים היטב (כ-3 שעות במקרר), יוצרים כדורים ומקמחים בקמח. מצפים את הכדורים כמו שניצל- בביצה ובפירורי לחם (חוזרים על הפעולה פעמיים) ומקררים שוב במקרר כשעתיים. מוציאים מהמקרר ומטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד להזהבה.

רוצים עוד מתכונים מחופשים מהתכנית:
לחצו כאן למתכון לגלידת סלמון
לחצו כאן למתכון לרביולי מתוק

לכתבות נוספות:
ביצי הפתעה עם גלידה
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  כדורי פאלפל
    אלמוג   09/03/09 01:14 PM 
2.  לכדורי פאלפל
    תולי   16/09/10 12:15 AM 
 
        


איילת לטוביץ`